Contact

Voor meer informatie, vragen en natuurlijk als u in het bezit bent van één van Henk ten Bos zijn kunstwerken (voor de documentatie hiervan) kunt u contact opnemen met Lesley Gemser via onderstaand email adres

info@henktenbos.com

18 Responses

 1. Gerry Bandel-Rikken says:

  Dag Lesley, het mailadres in de Tubantia werkt helaas niet, vandaar meld ik mij Langs deze weg. Ik heb Henk leren kennen in de 12 jaar dat ik telefoniste/ receptioniste was bij Holland Signaal. Vaak sprak hij met mij over zijn schilderkunst, vandaar mijn belangstelling voor een van zijn schilderijen als jullie eventueel tot verkoop overgaan.
  Graag hoor ik meer over de mogelijkheden om ze te kunnen bekijken.

 2. Beste Lesley,
  De kunst van de Signaalartiest moet het daglicht zien, mooi artikel in Tubantia.
  Nu is het zo dat wij in ons Gezondheidscentrum Vivaldi te Oldenzaal kunstenaars de ruimte geven om te exposeren. We hebben wel ruimte voor 14-16 schilderijen. Het wordt door ons en de bezoekers erg gewaardeerd. De kunstenaars maken vaak ook een lijst met de prijzen. Zo wordt er ook wel wat verkocht. Ik ben zelf huisarts in het gezondheidscentrum. Als je belangstelling hebt kunnen we contact leggen. Mvg Frank Greeven

 3. Henk Thüss says:

  Hallo Lesley.
  Ik ken Henk van de nabewerkingsafdeling bij Hollandse Signaalapparaten. Dat was in 1958-1959. Een sympathieke en rustige man. Mits betaalbaar heb ik wel belangstelling voor een werk van hem.In dezelfde tijd werkte er in de afdeling een jongen van Poelman die zich als een ware kunstkenner heeft opgewerkt. Hij woont ook in Hengelo. Misschien kan hij je bij de aanpak voor de verkoop helpen. Vriendelijke Groeten.
  Henk Thüss http://www.thusskunst.nl.

 4. Jos Schnitzler says:

  Een lid van TMSC (modelspoorvereniging Enschede) kwam op een oude kalender de foto tegen van een werk van Henk ten Bos: Oald Hengel spoorwegovergang. Wij zouden daar in ons clubblad graag wat aandacht aan besteden, maar vinden het oorspronkelijke werk niet terug op uw website.

  Graag een reactie, Jos Schnitzler

  • Lesley says:

   Beste Jos Schnitzler,

   Dank voor uw reactie. Het is mij niet precies duidelijk om welke spoorwegovergang dit gaat. Mogelijk hangt deze bij museum Oald Hengelo.

   mvg Lesley

 5. Robvan de Pol says:

  Beste Lesley,

  Mooi dat je je opa op deze manier levend houdt. Mijn ouders waren goed bevriend met jouw opa en oma vanaf de jaren ’50 en bezochten elkaar regelmatig vooral destijds in Hengelo. Jouw moeder Conny was mijn leeftijd. Mijn vader was een Signaalcollega en overleed in 2005. Mijn moeder overleed 2 jaar geleden en beiden waren bewonderaars van je opa als kunstschilder. Nu hangt in ons huis een landschapje van je opa, omgeving Denekamp en een boot op het Veluwemeer. We zullen foto’s van deze schilderijen doormailen.

  Met vriendelijke groeten en voor je moeder Conny,

  Jeanine en Rob van de Pol.

 6. Jeroen wissink says:

  Hoi, Leuke site,

  Mijn ouders hebben ook een werk van Henk, dat ik niet kan vinden tussen de werken, en dat ook atypisch lijkt teopzichte van de rest, een soort van dorpsgezicht in een bergachtig landschap ; vakantie ?

  Volgen mij was Henk een halfbroer van mijn oma of opa, mw Wissink van de peddemors uit Haaksbergen.

  Vriendelijke groet,
  Jeroen Wissink
  Soendastraat 62
  Enschede

  • Lesley says:

   Beste Jeroen,

   Hartelijk dank voor de leuke reactie!
   Dan zijn we dus verre familie!

   Met vriendelijke groet,
   Lesley

 7. Anton van Overbeek says:

  Lesley je bent ooit eens bij ons Signaak museum op bezoek geweest.

  volgens mij heb ji toen een dvd gekregen met nog meer foto’s dan die nu op deze site staan. Wij bezitten op dit moment 2 schilderijen die in het Heim hebben gehangen met onderwerp Zeilschepen een heeft mogens mij wat water schade. Heb je belangstelling om deze twee schilderijen in bruikleen te krijgen? Of heb jij zelf geen ruimte?

  ik zie jou andwoord wel Vr Gr Anton van Overbeek

Geef een reactie


*

Email voor info of contact
Volg ons ook op Facebook
Volg ons ook op Facebook
Volg ons ook op Instagram0
Google+